Για να ακυρώσεις, να αλλάξεις ή να επιστρέψεις μια Συνδρομή, πρέπει να ξέρεις ποιος σε χρεώνει. Το Knowunity δεν χρεώνει απευθείας την κάρτα σου. Το κάνει ένα από τα τρία παρακάτω καταστήματα.
Έλεγξε το αντίγραφο κίνησης της τράπεζας ή της κάρτας σου
- App Store: η χρέωση εμφανίζεται ως Apple ή APPLE.COM/BILL.
- Google Play: η χρέωση εμφανίζεται ως Google ή GOOGLE*Knowunity.
- Ιστότοπος Knowunity: η χρέωση εμφανίζεται ως Paddle ή PADDLE.NET* KNOWUNITY. Το Paddle είναι ο συνεργάτης πληρωμών για τον ιστότοπό μας.
Έλεγξε το email απόδειξης
- Η Apple στέλνει αποδείξεις από το Apple με το Apple ID που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.
- Η Google στέλνει επιβεβαίωση παραγγελίας με αριθμό παραγγελίας που ξεκινά με GPA.
- Το Paddle στέλνει email επιβεβαίωσης που περιέχει έναν σύνδεσμο για τη διαχείριση της Συνδρομής.
Έλεγξε μέσα στην εφαρμογή
- Άνοιξε την καρτέλα Pro.
- Αν βλέπεις κουμπί Manage που ανοίγει σελίδα Paddle, έχεις αγοράσει από τον ιστότοπο.
- Αν το Manage plan σε οδηγεί στις ρυθμίσεις Συνδρομών της Apple ή της Google, έχεις αγοράσει από εκείνο το κατάστημα.
Έλεγξε το κατάστημα
- Σε iPhone ή iPad, άνοιξε τις Ρυθμίσεις, πάτησε το όνομά σου και μετά Συνδρομές. Αν το Knowunity εμφανίζεται στη λίστα, έχεις αγοράσει από το App Store.
- Σε Android, άνοιξε το Play Store, πάτησε την εικόνα προφίλ σου και μετά Πληρωμές και συνδρομές. Αν το Knowunity εμφανίζεται στη λίστα, έχεις αγοράσει από το Google Play.
Αν δεν εμφανίζεται σε κανένα κατάστημα, η αγορά έγινε από τον ιστότοπο ή από άλλον λογαριασμό ή συσκευή.
Δεν βρίσκεις αυτό που ψάχνεις; Η ομάδα υποστήριξής μας είναι εδώ για να σε βοηθήσει.Επικοινωνία με την υποστήριξη

