Κάποιος άλλος μπορεί να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό μου

Αποσύνδεσε άλλες συσκευές από την ενότητα Λογαριασμός & ασφάλεια και άλλαξε τον κωδικό πρόσβασής σου. Η αποσύνδεση των άλλων συσκευών μπορεί να διαρκέσει έως 30 λεπτά.

Ενημερώθηκε 9 Οκτωβρίου 2026

Αν δεις δραστηριότητα που δεν αναγνωρίζεις, ή αν συνδέθηκες από κοινόχρηστη συσκευή, ασφάλισε τον λογαριασμό σου με δύο βήματα.

1. Αποσύνδεση από όλες τις άλλες συσκευές

  1. Άνοιξε το Προφίλ σου και πάτα το εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξεις τις Ρυθμίσεις.
  2. Πάτα Λογαριασμός & απόρρητο, και μετά Λογαριασμός & ασφάλεια.
  3. Στην ενότητα Συνεδρίες, πάτα Αποσύνδεση από άλλες συσκευές.

Η συσκευή που χρησιμοποιείς παραμένει συνδεδεμένη. Οι άλλες συσκευές αποσυνδέονται εντός 30 λεπτών.

2. Άλλαξε τον κωδικό πρόσβασής σου

Στην ενότητα Λογαριασμός & ασφάλεια, Σύνδεση, ορίστε νέο κωδικό πρόσβασης. Αν ο λογαριασμός σου χρησιμοποιεί σύνδεση μέσω Google ή Apple, άλλαξε τον κωδικό πρόσβασης εκείνου του λογαριασμού Google ή Apple και έλεγξε τις συνδεδεμένες συσκευές του.

3. Έλεγξε τη διεύθυνση email σου

Στην ενότητα Σύνδεση, βεβαιώσου ότι το email που είναι καταχωρισμένο στον λογαριασμό εξακολουθεί να είναι δικό σου. Αν έχει αλλαχθεί και δεν μπορείς να συνδεθείς, επικοινώνησε με την υποστήριξη από την αρχική σου διεύθυνση email.

Αγορές που δεν έκανες εσύ

Αν μια Συνδρομή αγοράστηκε στον λογαριασμό σου χωρίς τη συγκατάθεσή σου, δες το Γιατί χρεώθηκα ξανά; και ζήτησε επιστροφή χρημάτων από το κατάστημα που σε χρέωσε.

Δεν βρίσκεις αυτό που ψάχνεις; Η ομάδα υποστήριξής μας είναι εδώ για να σε βοηθήσει.Επικοινωνία με την υποστήριξη