Πριν διαγράψεις τον λογαριασμό σου
- Ακύρωσε τη Συνδρομή σου. Η διαγραφή του λογαριασμού δεν ακυρώνει μια pro Συνδρομή στο App Store, στο Google Play ή στο Paddle. Δες το Πώς να ακυρώσω τη Συνδρομή μου στο Knowunity Pro;
- Αποθήκευσε ό,τι χρειάζεσαι. Οι Μεταφορτώσεις σου, οι Φάκελοι, το Σερί και η πρόοδός σου διαγράφονται και δεν μπορούν να αποκατασταθούν.
- Αν θέλεις απλώς ένα διάλειμμα, μπορείς να αποσυνδεθείς αντί να διαγράψεις τον λογαριασμό σου.
Διαγραφή λογαριασμού μέσα από την εφαρμογή
- Άνοιξε το Προφίλ σου και πάτησε το εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξεις τις Ρυθμίσεις.
- Πάτησε Λογαριασμός & απόρρητο, και μετά Λογαριασμός & ασφάλεια.
- Κύλησε μέχρι τη Ζώνη κινδύνου και πάτησε Διαγραφή λογαριασμού.
- Επίλεξε έναν λόγο και επιβεβαίωσε με Διαγραφή του λογαριασμού μου.
Τι γίνεται στη συνέχεια
- Το Προφίλ σου και οι Μεταφορτώσεις σου εξαφανίζονται αμέσως.
- Τα υπόλοιπα δεδομένα ανωνυμοποιούνται πλήρως μέσα σε περίπου επτά ημέρες.
- Μπορείς να εγγραφείς ξανά με την ίδια διεύθυνση email μόλις ολοκληρωθεί η διαγραφή, που συνήθως διαρκεί περίπου επτά ημέρες.
Η διαγραφή δεν μπορεί να αναιρεθεί, ακόμα και μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες.
Δεν μπορώ να συνδεθώ για να διαγράψω τον λογαριασμό
Ανάκτησε πρώτα την πρόσβασή σου, δες το Δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, επικοινώνησε με την υποστήριξη από τη διεύθυνση email που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό, ώστε να μπορέσουμε να επαληθεύσουμε ότι είναι δικός σου.
Γονέας που διαγράφει τον λογαριασμό του παιδιού
Σύνδεσου στον λογαριασμό του παιδιού και ακολούθησε τα παραπάνω βήματα. Αν δεν γνωρίζεις τα στοιχεία σύνδεσης, επικοινώνησε με την υποστήριξη από τη διεύθυνση email που είναι καταχωρημένη στον λογαριασμό.
Δεν βρίσκεις αυτό που ψάχνεις; Η ομάδα υποστήριξής μας είναι εδώ για να σε βοηθήσει.Επικοινωνία με την υποστήριξη

