Γιατί η συνομιλία ΤΝ εμφανίζει ειδοποιήσεις μνήμης;

Ορισμένοι λογαριασμοί βλέπουν ειδοποιήσεις φόρτωσης ή ενημέρωσης μνήμης και έναν διακόπτη Μνήμης. Αυτά τα στοιχεία εξατομίκευσης βρίσκονται σε δοκιμή και δεν διαγράφουν τον λογαριασμό σου.

Ενημερώθηκε 23 Οκτωβρίου 2026

Μερικοί μαθητές βλέπουν φόρτωση μνήμης... ή Η μνήμη ενημερώθηκε στη συνομιλία ΤΝ. Αυτές οι ειδοποιήσεις βρίσκονται σε φάση δοκιμής. Άλλοι λογαριασμοί μπορούν να έχουν εξατομικευμένες συνομιλίες χωρίς να βλέπουν τις ειδοποιήσεις. Δεν μπορείς να επιλέξεις αν θα συμμετέχεις ή όχι στη δοκιμή, και η υποστήριξη δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις.

Τι σημαίνουν οι ειδοποιήσεις

Οι ειδοποιήσεις δείχνουν ότι το Knowie φορτώνει ή ενημερώνει πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για την εξατομίκευση. Δεν αποτελούν αίτημα για μεταφόρτωση άλλου αρχείου.

Αν θέλεις μια απάντηση που να χρησιμοποιεί διαφορετικές πληροφορίες, εξήγησε τη διόρθωση στο μήνυμά σου. Έλεγχε τις σημαντικές απαντήσεις με βάση το υλικό του Μαθήματός σου.

Ο διακόπτης Μνήμης

Μερικοί μαθητές έχουν επίσης έναν διακόπτη Μνήμης στον πίνακα συνημμένων ή εργαλείων. Άνοιξε αυτόν τον πίνακα και πάτησε τον διακόπτη για να αλλάξεις τις ρυθμίσεις εξατομίκευσης που ελέγχει. Άλλοι λογαριασμοί δεν έχουν αυτή τη συντόμευση.

Η απενεργοποίηση αυτού του διακόπτη δεν αποτελεί αίτημα διαγραφής λογαριασμού. Μη τον χρησιμοποιείς ως τρόπο διαγραφής του λογαριασμού σου ή του ιστορικού συνομιλιών. Δες το Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου; για τη διαγραφή λογαριασμού.

Κάτι φαίνεται λανθασμένο

Αν μια ειδοποίηση παραμένει στην οθόνη ή η εξατομίκευση φαίνεται εσφαλμένη, ενημέρωσε την εφαρμογή και δοκίμασε ξανά. Χρησιμοποίησε τη φόρμα υποστήριξης στην κατηγορία ΤΝ ή ποιότητα Περιεχομένου αν το πρόβλημα συνεχίζεται. Συμπερίληψε την ειδοποίηση και ένα στιγμιότυπο οθόνης, χωρίς να μοιράζεσαι πληροφορίες που δεν θέλεις να δει η υποστήριξη.

Δεν βρίσκεις αυτό που ψάχνεις; Η ομάδα υποστήριξής μας είναι εδώ για να σε βοηθήσει.Επικοινωνία με την υποστήριξη